Over Heineman Antiek

Wij zijn een echt familiebedrijf, bestaande uit Heineman Sr. en echtgenote en sedert 1984 zoon Robert met echtgenote. Heineman Antiek uit Terschuur heeft al ruim 45 jaar ervaring met de in- en verkoop van Engelse antieke meubelen. Heineman sr. trok destijds zelf naar het Engelse platteland om in te kopen.

Later ging zijn zoon mee. Samen ontdekten zij de beste adressen in (Zuid) Engeland en Wales. 
Werd het ingekochte antiek voorheen vooral verkocht aan Nederlandse antiquairs, sinds enige jaren richten wij ons ook op de verkoop aan particulieren. Tegenwoordig is het te bewerkelijk om zelf alle inkopen te doen op het Britse platteland. Er is nog wel veel mooi antiek te vinden, want de Britse traditie, het rijke verleden van het land en de "we gooien niets weg" mentaliteit zorgt ervoor dat er nog veel antieke meubelen in de huizen en boerderijen staan.

Het taxeren van Antiek gebeurd al jaren door Heineman Antiek, door het "online tijdperk" proberen wij het taxeren van antiek makkelijker te maken voor u, u kunt geheel vrijblijven een aanvraag versturen, wij nemen dan graag contact met u op.

In sommige gevallen is het noodzakelijk om de objecten ter plaatse te bekijken, maar door de hedendaagse goede digitale foto kwaliteit kunnen wij taxaties door middel van een foto studie toepassen. daardoor heeft u snel een taxatie rapport. Antiek taxatie online staat voor goede snelle betrouwbaren service.

 

 

We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wilt u ons bezoeken op maandag of vrijdagavond neemt u dan vooraf telefonisch contact met ons op.

Er is voldoende parkeerruimte. Graag tot ziens in onze zaak, er staat een kopje koffie voor u klaar.

Heineman Antiek
Hoevelakenseweg 194
Terschuur

Telefoon: 0342 - 46 13 81

Email: info@antiek-heineman.nl